Onze aanbiedingen

Hieronder vindt u alle spectaculaire aanbiedingen. Om gerichter te zoeken kunt u filteren op regio en categorie. Klik de aanbieding naar keuze aan en zie direct het voordeel waarvan u kunt profiteren. Voor het plaatsen van een bestelling klikt u onderaan de aanbieding op bestel.

1234567...1011>

Resultaten: 1-10 van 102 items

1234567...1011>

Resultaten: 1-10 van 102 items

Thermae 2OOO

Bestel uw tickets met € 5,50 korting!

Thermae 2OOO

Puur ontspannen, weg van de dagelijkse drukte en heerlijk tot rust komen in een unieke ambiance. Boven op de Cauberg ervaart u de krachtige werking van warm mineraalrijk water uit eigen bronnen. Proef de ontspanning en geniet van even helemaal niets...

Thermae 2000 biedt veel mogelijkheden om u te voorzien van nieuwe energie. De binnen- en buitenbassins met whirlpools, whirlbanken en waterstraalmassages bevinden zich in een prachtige entourage. In het uitgebreide saunalandschap vindt u stoombaden, eucalyptussauna's, een houtgestookte buitensauna, een Bio- en een Tulisauna en finse blokhutsauna's van diverse temperaturen. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten waaronder de thermale binnen- en buitenbaden, het uitgebreide saunalandschap en u kunt deelnemen aan onze open activiteiten.

Aanbieding!

€ 5,50 korting!

Thermae 2OOO

Heerlijk ontspannen

Adres
Thermae 2OOO
Cauberg 27
Valkenburg a/d Geul
043 — 6092001

Openingstijden
Thermae 2000 is dagelijks geopend van 09:00 tot 23:00 uur. Kijk voor meer info op www.thermae.nl.

Routebeschrijving
Eindhoven-Maastricht A2, afslag links bij eerste stoplicht kruispunt 'de Geusselt' richting Berg en Terblijt. Volg bord Cauberg/Valkenburg.

De ANWB Entreebewijzen zijn ook geldig voor een sauna bezoek in het weekend!

Reguliere prijs Actie prijs
Dagentree p.p. € 29,50 € 24,00

Bestellen
Bestel uw tickets door op onderstaande bestelbutton te klikken. Vul het bestelformulier in en u ontvangt uw tickets binnen 3 werkdagen per post thuis.

Voorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. Exclusief € 1,50 transactiekosten per bestelling. De tickets zijn geldig tot 1 jaar na afgifte datum. De ANWB Tickets zijn geldig voor een sauna bezoek bij Thermae 2000 door de weeks en in het weekend.